Наскоро близките ни се преместиха в родния ни град. Те

...
Наскоро близките ни се преместиха в родния ни град. Те
Коментари Харесай

Баща наказвал онези, които обидили дъщеря му по свой начин

Наскоро околните ни се реалокираха в родния ни град. Те са доста спокойни хора, тъй че в никакъв случай не им се случват кавги. Но неотдавна се случи нещо, което никой не можеше да гопредстави.

Когато щерка им бешев ново учебно заведение, тя стартира да има проблеми. Постоянно се връщаше вкъщи със насълзени очи и не искаше да върви на учебно заведение. Родителите започнаха да се тормозят доста. Момичето непрекъснато се преструваше, че е болно и не искаше да върви на учебно заведение. Връстниците й се подиграваха и я обиждаха.

Тогава майка и татко решили да посетят нейния класен началник. Учителят обаче не се интересуваше доста от това.

Тогава родителите решили да посетят шефа. Те се оплакаха от тези възпитаници и желаеха да повлияят на обстановката, споделиха, че щерка им към този момент отхвърля да върви на учебно заведение. Директорката ги погледна с почтен взор и след това сподели, че децата просто си играят с нея по този начин. Бащата на момичето изгуби хладнокръвие от подобен цинизъм.

Той взе чантата на дамата и разхвърля всичко, което беше вътре в стаята, след което хвърли чантата в ъгъла и съобщи, че той просто си играе с нея по този начин. Директорката не можа да се възвърне от видяното и не можеше да каже нито дума.

Мъжът сподели, че може да продължи да си играе с нея по този начин, в случай че тя не вижда това като проблем. Тя му кимна и сподели, че тявсичко ще оправи.

Преследването на детето приключи след този случай. Родителите на тези хулигани бяха извикани в учебно заведение, че идващия път ще прибегнат до други ограничения. И момичето най-сетне съумя да отиде на учебно заведение без боязън.

И какво бихте създали на мястото на бащата на момичето? Правилно ли направи?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР