Нашите служби и прокуратурата имат основателни съмнения за руска намеса

...
Нашите служби и прокуратурата имат основателни съмнения за руска намеса
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Няма как да бъдат изчегъртани 850 000 избиратели на ГЕРБ

" Нашите служби и прокуратурата имат основателни подозрения за съветска интервенция в съмнителни гърмежи през последните години в България ", това сподели в предаването " Офанзива " по Нова нюз Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи в оставка.

Тя добави, че сходно следствие тече и в Чехия и се чакат резултати от него, а в това време България е получила поддръжка от Чехия и НАТО.

Външният министър счита, че нашите служби в последно време добре си правят работата и отношението на Русия е резултат от тези разкрития. Захариева акцентира, че стремежът на България е да се поддържат равноправни връзки с Русия. Според нея е нужно да имаме обща и дълготрайна външна политика на България и тя би трябвало да се следва от всички последващи държавни управления, това се отнася и за въпросите с районен съд Македония.

Министърът в оставка счита, че сегашната политическа обстановка у нас не вдъхва оптимизъм. Според нея няма по какъв начин 850 000 хиляди гласоподаватели на ГЕРБ да бъдат " изчегъртани ", както се чуват някои стремежи.

Относно изборите и машините за гласоподаване, Захариева изрази удовлетворение, че няма да е външен министър в служебното държавно управление, защото ще има огромни компликации с гласуването в чужбина. Тя съобщи, че не знае къде ще се съхраняват машините в чужбина и кой ще ги охранява.

Екатерина Захариева съобщи за идните избори, че няма ка да се вършат обединения с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а ГЕРБ ще направи всичко допустимо да отговори на упованието на гласоподавателите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР