Нашето златното момиче Катрин Тасева ще става майка. Тя съобщи

...
Нашето златното момиче Катрин Тасева ще става майка. Тя съобщи
Коментари Харесай

Златната ни гимнастичка Катрин Тасева очаква бебе, разкри и пола му

Нашето златното момиче Катрин Тасева ще става майка. Тя заяви радостната вест по малкия екран Бившата гимнастичка издаде, че бебето се чака да бъде момченце.

" Вече доста хора схванаха. Опитвах се да се укривам и да се вардя, само че това не е нещо неприятно. Първите три месеца бяха доста разнообразни за мен. Това е нещо ново и доста друго от моята същина. Първите три месеца единствено лежах, спах, нищо не можех да върша ", споделя спортистката.

Тасева си пожела годината да бъде сполучлива в персонален проект, разяснявайки, че предходната приключила също толкоз сполучливо. Тогава златното момиче се врече в обич на предприемача Станислав Сивков, който ѝ предложи брак посред центъра на Пловдив, заобиколен от дядоколедовци. 

                             

Двамата със Станислав се срещат за първи път преди година и половина, когато тя си поръчва торта за рождения си ден в един от обектите, които той държи. Не отхвърля, че подема във връзката им е почнал през предишния февруари, когато нещата посред им са почнали да се развиват на бързи обороти. Катрин признава, че бъдещият ѝ брачен партньор я е впечатлил най-много с възприятието си за комизъм, само че също по този начин и със своята просветеност и добрина.
                             

Да ѝ пожелаем сполучлива бременност и все по този начин положителни вести към нея.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР