Наш известен певец сподели потресаваща история отпреди няколко седмици при

...
Наш известен певец сподели потресаваща история отпреди няколко седмици при
Коментари Харесай

Наш певец на косъм от смъртта

Наш прочут артист показа потресаваща история отпреди няколко седмици при първия сняг, който натрупа на България. Той разкри, че е бил на косъм от това да загуби живота си и упреква страната за случилото се. 

" С една моя другарка бяхме на косъм… и за следващ път разбирам, че Държавата България не ме/те обича! Винаги съм ухилен, положителен и диря положителното във всичко, само че просто от време на време не става... ", безапелационен е той. 

Става въпрос за надарения артист Лазар Кисьов, който преди години изгря в " Мюзик айдъл " и от този момент не разногласието да се развива на музикалната сцена. Той е бил един от пострадалите на пътя при падналия сняг на 25 ноември, който затрудни пътуването и огромна част от изпълнителите не съумяха да стигнат до градовете, в  които имаха планувани участия. 

" Държавата България единствено изисква…, изисква да си безупречен към нея…, да си толерантен и да гледаш по какъв начин децата ти умират по улиците (блъснати от пияници и наркомани, които ще лежат 4/5 г или сами ще се убият от непочистен на пътя сняг)…, да гледаш по какъв начин лечебните заведения са към този момент бизнес институции и търгуват с човешки животи, тъй като заплатите са по-ниски от на продавачка в супермаркет (уважение към тяхната работа)…, да гледаш по какъв начин от страна производител, към този момент сме страна потребител…, да виждаш по какъв начин деца се репчат на родителите си и нямат грам почит към нищо…, да забравяш и продаваш историята си за утвърждението оттатък океана…, да ставаш очевидец на политически обири и безхаберие…, да се чудиш още какъв брой би трябвало да откраднат, с цел да им стигне!!! Много “да ”-та станаха… ", написа Лазар в обществените мрежи. 

И добавя: " Но знам и че обичам родната България и знам, че и тя ме обича…, тя по всякакъв начин желае да ме задържи с хубостите си тук, само че Държавата България се пробва да ме откаже… Е, няма пък да стане! Държавата може да не ме обича, но аз съм си е*аси пича! Надявам се, че и други няма да се откажат ". 
Лазар изяснява, че пътуването му от Велинград до София е траяло 5 часа, тъкмо за толкоз време се стига от София до Дубай. Той не изпада в детайлности по отношение на това, което му се е случило на пътя, само че евентуално става въпрос за завъртане на колата, което все водачът е съумял да избегне и пасажерите да се размионат с уплах.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР