НАСА ще оповести резултатите от дългоочаквано проучване на неидентифицирани летящи

...
НАСА ще оповести резултатите от дългоочаквано проучване на неидентифицирани летящи
Коментари Харесай

НАСА ще публикува резултатите от проучване на НЛО

НАСА ще оповести резултатите от дълго чакано изследване на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) в небето, съобщи Агенция Франс Прес.

Миналата година американската галактическа организация разгласи, че преглежда доказателства за неидентифицирани аномални феномени, които замениха термина " НЛО " в формалния език.

Темата от дълго време вълнува обществеността, само че е отбягвана от мейнстрийм науката.

Независим екип от 16 откриватели показа предварителните си наблюдения през май, като откри, че съществуващите данни и отчети на очевидци са незадоволителни за безапелационни изводи, и в същото време прикани за по-систематично събиране на висококачествени данни.

Малко евентуално е отчетът да промени тази равносметка, само че в последна сметка той може да сложи началото на нова задача за организацията.

Докато сондите и роувърите на НАСА претърсват Слънчевата система за вкаменелости от антични микроби, а астрономите и́ търсят признаци на рационални цивилизации на далечни планети, историческата и́ позиция е да " развенчава " наблюденията на нашата планета.

За 27 години са документирани повече от 800 " феномени ", от които два до пет % се считат за вероятно аномални, обявиха създателите на отчета по време на срещата през май.

Те се дефинират като " всичко, което не е елементарно разбираемо за оператора или датчика ", сподели членът на екипа Надя Дрейк.

През последните години държавното управление на Съединени американски щати стартира да се отнася по-сериозно към въпроса за НЛО, частично заради опасения, че те са свързани с задгранично наблюдаване.

Работата на НАСА, която разчита на декласифицирани материали, е отделена от следствията на Пентагона, макар че двете страни координират дейностите си по въпроси, свързани с използването на научни принадлежности и способи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР