Народно средство при болка в краката, благодарение на което ще

...
Народно средство при болка в краката, благодарение на което ще
Коментари Харесай

Народно средство при болка в краката с домашен сапун и морска сол

Народно средство при болежка в краката, с помощта на което ще спите непробудно цяла нощ

Наистина желая да споделя с вас рецептата за това лечебно средство за крайници, приготвено от налични средства.

Преди няколко години, не можех да дремя през нощта поради болежка в краката. В резултат на прекараните безсънни нощи, изпитвах нервност от самото начало. Но краката са нашата опора в живота и би трябвало да се погрижим за тях. Накрая открих лек за себе си.

Наливате 2-3 литра топла вода в леген или кофа, разтваряте домакински сапун, тъй че водата да стане бяла като мляко. Добавете шепа сода за самун и морска сол, разбъркайте, до момента в който се разтвори, прибавете още гореща вода, колкото ще можете да търпите, разбъркайте още един път, прибавете 10 капки йод.

Накиснете краката си в този разтвор до глезените за 15 минути – нито минута повече, другояче ще се получи противоположен резултат! През това време разтворът изсмуква цялата болежка от краката.

Избършете краката си с забрадка, намажете ги с крем или мас (може да се употребява зехтин), масажирайте краката си, обуйте вълнени чорапи и си легнете.

Използвах разтвора 3 пъти, като всякога го затоплях до търпима температура и добавях още 10 капки йод, държах краката си по 15 минути. След това подготвих нов разтвор. Направете 10-12 процедури (ежедневно).

Вижте още: Чесновата смес ще ви избави от хипертония и паразити

Който има проблеми с вените (разширени вени и тромбофлебит), е значимо да знае, че в случай че желае да употребява това национално средство при болежка, да не прави разтвора парещ, а топъл.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР