Човекът, загинал в катастрофата край Аксаково след удар с колата

...
Човекът, загинал в катастрофата край Аксаково след удар с колата
Коментари Харесай

Братовчед на Бозавия: Излязъл е от знака СТОП, било е чисто! НСО са били с над 160км/ч, влачили са колата 15м

Човекът, умрял в злополуката край Аксаково след удар с колата на НСО и Кирил Петков в нея, в никакъв случай не е правил нарушаване на пътя.
Това твърди братовчедът на починалия Христо, който написа прочувствен пост във Facebook.
„ Ицо беше професионален водач, постоянно деликатен, до последно работеше в непорочност и извозваше огромните контейнери за отпадък от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушаване “, твърди мъжът, представящ се за братовчед на починалия, представен от Nova Varna.
„ Братовчед ми е излязъл е от знака „ СТОП “. Докъдето му стига видимостта е било чисто, само че те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра “, добавя той.
За Ицо Бозавия е известно още, че е работил в локална компания за събиране на боклука като професионален водач на камион. Той е водач с дълготраен професионален стаж и даже има категория „ С “.
Неговите познати и съседи са безапелационни, че той по никакъв метод не е употребявал алкохол. Единственият му недостатък е било пушенето на цигари.
Христо е оставил след себе си две деца – момче и момиче, които също живеят в Аксаково.
Минути след нещастието дъщерята на фамилията Таня Тодорова смени профилната си фотография с жалейка. Под нея заваляха съболезнования на близки и родственици.
„ Съболезнования, Танче дано почива в мир! Искрени съболезнования на цялото семейство, Тане. Моите съболезнования за татко ти! Дано майка ти се пребори и се оправи. Нека да е ярък пътят на Ицо. Съболезнования, Таничка! “, гласят някои от тях.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР