10 000 лева събраха в Монтана на благотворителния концерт за

...
10 000 лева събраха в Монтана на благотворителния концерт за
Коментари Харесай

10 000 лева събраха на благотворителния концерт за Цецко в Монтана

10 000 лв. събраха в Монтана на благотворителния концерт за Цецко нощес. 
Събитието се организира в Драматичния спектакъл в Монтана. Над 200 танцьори и артисти от локални фолклорни групи изнесоха концерт пред публиката в препълнената огромна зала. Всички те подариха средства за скъпо струващо лекуване на Цецко.
Припомняме, че младият мъж е в Турция и се бори с левкемия.
" Монтана, както постоянно, е съпричастна към близък. Дано по този начин да си остане, макар сложните времена, които изпитваме всички, само че хората са съпричастни. Това е нещо прелестно, което се прави, тъй като касае човешки живот и то млад живот.  Да помогнем на това младо момче да успее да се пребори с подлата болест. Това е най-малкото, което може да направи всеки един от жителите на Монтана - да пристигна, да даде нещо от себе си, с цел да може един живот да продължи ", споделиха фенове.
4600 лв. бяха събрани от входни билети. Останалите 5400 лв. постъпиха в урните с дарения от жителите на Монтана, компании, медицинските сестри и експертите по здравни грижи в града. 
" Искам да благодаря на всички фенове, на всички присъстващи довечера на концерта, които пристигнаха да оказват помощ на Цецко. Искам да благодаря и на всички, които помогнаха за самата организация на концерта ", каза Деница Иванова, която е една от организаторките на благотворителния концерт за Цецко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР