Narod.bg успя! След серия наши разкрития на базата на документи

...
Narod.bg успя! След серия наши разкрития на базата на документи
Коментари Харесай

Narod.bg успя! Прокурори погнаха ДС милионера Красимир Дачев

Narod.bg съумя! След серия наши разкрития въз основата на документи за сенчестия бизнес на Държавна сигурност милионера Красимир Дачев, прокуратурата се раздвижи! Креатурата на мафиотския необут Исмет Шабан – Стария Фатик, е влезнал в полезрението на държавното обвиняване единствено с една от далаверите си – вписвал се в бордове на компании посредством потребление на заявления с погрешно наличие, само че първата крачка към този момент е направена.

Според данните грабителят на най-малко 100 милиона $ единствено с аферата „ Свилоза “ е заявил неколкократно, че не е бил член на орган на ръководство на комерсиално сдружение, оповестено в неплатежоспособност. Декларирането на това събитие е наложително изискване за вписването на членове на органи на ръководство на акционерни сдружения и сдружения с лимитирана отговорност.

Само дето Красимир Дачев освен че е бил член на орган на ръководство на такова сдружение, само че даже става въпрос за банка, оповестена в неплатежоспособност,  на която той е бил Председател на Надзорния съвет.

Реклама

Наглостта на тариката Дачев стигала до такава степен, че да изяснява на сътрудниците си – членове на същия Народно събрание и на УС на банката, че те към този момент не могат да бъдат избирани на такива длъжности. За него, обаче, забрани няма, а законът се съблюдава единствено, когато на беловласия шмекер му изнася, акцентира източник на Narod.bg от прокуратурата.

За негова неволя държавното обвиняване най-накрая сподели, че към момента е живо – по данни на Narod.bg прокуратурата се е заинтересувала съществено по въпроса с лъжливото регистриране в бордовете на търговски сдружения, и е почнала работа по проблема.

Крайно време е да го подкара и за останалите му афери, които N arod . bg осветли, а те не са една и две – изнудване, кражба на акции и предприятия, пране на пари, измами и подкупи и други корупционни схеми, които могат да обезпечат дълги години килия за милиционерския наследник, маскиран като „ предприемач “.   
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР