Напускащи Крим руснаци са образували огромни колони на Керченския мост

...
Напускащи Крим руснаци са образували огромни колони на Керченския мост
Коментари Харесай

В паника! Руснаците бягат от Крим след взривовете в склад за боеприпаси

Напускащи Крим руснаци са образували големи колони на Керченския мост след днешните гърмежи в склад за муниции в Джанкойския регион на окупирания от Русия украински полуостров, заяви организация Укринформ. Информацията е позована на представителката на президента на Украйна в Автономна република Крим Тамила Ташева.

„ Ето по този начин „ ненадейно “ войната пристигна в Крим. Окупаторите и колонизаторите към този момент бягат от Крим. Днес след следващото невнимателно боравене с муниции от страна на окупаторите избухна гърмеж Джанкойския регион. Хората се крият по мазетата. На изхода от Крим има големи опашки. “ – оповестява Ташева.

Тя припомня, че окупаторите назовават войната „ спецоперация “ и за потребление на думата „ война “, както и за митинги против войната те постановат санкции и отнемане от независимост, похищават хора и ги подлагат на мъчения.

„ Ние безусловно ще освободим Крим, употребявайки всички разрешени механизми за водене на битка освен за територията, само че за вас “, обръща се Ташева към жителите в окупирания полуостров и изключително към тези, които оказват опозиция против окупатора през всички осем години на войната.

Тя прикани украинците в Крим да бъдат внимателни и да търсят леговище в укритията или да приготвят мазетата си за тази цел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР