Напускам партията Има такъв народ поради несъгласие с водената политика

...
Напускам партията Има такъв народ поради несъгласие с водената политика
Коментари Харесай

Независимият депутат Иво Атанасов: Ива Митева е един наемник

Напускам партията " ИТН " заради противоречие с водената политика във връзка със затъмнението при вземането на решения, пренебрежение от управлението към депутатите, регионалните и общинските координатори, пренебрежителното отношение към членовете на партията. Аз не съм виждал господин Трифонов.

Това съобщи в " Денят стартира " с Георги Любенов отделилият се от ПГ на " ИТН " и към този момент самостоятелен народен представител Иво Атанасов.

Националният съвет взима решение за присъединяване в избори и обединения. Тази партия функционираше като еднолично сдружение с лимитирана отговорност. Има притежател - Слави Трифонов и служащи - Балабанов и Тошко Йорданов, добави Атанасов.

На въпроса за какво не напусне Народното събрание по образеца на Елена Гунчева от " Възраждане ", той изясни, че е бил помолен от регионалните координатори във Видин да не напуща Народното събрание, с цел да пази ползите на жителите.

Не съм напуснал Има Такъв Народ, с цел да стана част от различен партиен план или " Продължаваме промяната ", безапелационен е Атанасов.
Атанасов разяснява и гласуването на самостоятелните депутати в поддръжка на френското предложение за Северна Македония
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР