Напрежението в испанския шампион Барселона расте с всяка изминала минута.

...
Напрежението в испанския шампион Барселона расте с всяка изминала минута.
Коментари Харесай

Меси налетял и на вратаря

Напрежението в испанския първенец Барселона пораства с всяка минала минута. Голямата звезда на каталунците Лео Меси очевидно към този момент не съумява да сдържа нервите си и е скочил на още един съотборник, разкрива " Ел Паис ".
След свадата на шесткратния притежател на Златната топка с Жерард Пике, в този момент аржентинският национал е размахал пръст и на вратаря Марк-Андре Тер Стеген. Това се е случило на последната подготовка преди отпадането от 1/4-финалите за Купата на Краля след 0:1 от Атлетик Билбао. Причина за абсурда е била битка за топката, в която немският национал е влезнал жестоко.
Проблемите в Барса следват един след различен. Меси е в обтегнати връзки и със спортния шеф Ерик Абидал. Той съобщи, че част от футболистите не са се раздавали на 100% преди уволнението на Ернесто Валверде, който беше заменен с Кике Сетиен.
Това вбеси аржентинският талант и той изиска от някогашния си съотборник да назове съответни имена. Драмите на " Камп Ноу " незабавно породиха клюки, че е допустимо Меси да напусне в края на сезона.
Името му е свързвано с Манчестър Сити и съгласно разнообразни информации в контракта му има уговорка, която разрешава да си тръгне без пари през лятото. Интерес към Лео демонстрират и от Ювентус, Манчестър Юнайтед и Интер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР