Направете това време незабравимо с неустоимото предложение на хотелВсеки, който

...
Направете това време незабравимо с неустоимото предложение на хотелВсеки, който
Коментари Харесай

Извънредната епидемиологична обстановка – време за релакс на тялото и духа

Направете това време незабравимо с неустоимото предложение на хотел

Всеки, който желае да размени удобството на дома с лукса и комфорта на СПА комплекс може да се възползва от 20% отстъпка от постоянните цени на рецепция, 20% отстъпка от цените в ресторанта и лоби бара и 40% отстъпка за Спа процедури.

ИЗБЕРЕТЕ Хотел Роял Спа Велинград – А НИЕ ЩЕ съдебна експертиза ПОГРИЖИМ ЗА сигурността на вашето здраве в безвредна вътрешна среда, с лечебната мощ на минералната вода и чист планински въздух

Направете Хотел Роял Спа Велинград вашия избор за бягство от напрежението на всекидневието и опция да превърнете изключителната конюнктура в положително прекарване за вас и тези, които обичате.

В Хотел Роял Спа Велинград хигиената постоянно е била на извънредно високо равнище. В момента се съблюдават всички противоепидемиологични ограничения, като почистването и дезинфекцията се правят със средства, надвишаващи в пъти опциите, които можем да си позволим в семействата си. В хотела се употребяват най-голям клас почистващи и дезинфекциращи препарати, както и UV лампи, а пространствата всекидневно се озонират.

В тази връзка Хотел Роял Спа Велинград умерено може да каже, че предлага комфорта, уюта и сигурността на дома, само че комбиниран с доста благоприятни условия за прелестно, ползотворно и здравословно превозване на вашето време. Тук ще можете да извлечете всички изгоди за вашето здраве от минералната вода и спа оборудванията в най-големия СПА център в страната. В менюто се употребяват пресни артикули от български производители, което е гаранция за тяхното качество. Храната е съобразена със сезона и потребностите, които тялото ни има в този интервал, с цел да бъде крепко и пламенно.

Хотел Роял Спа Велинград е ситуиран в сърцето на Родопите, наоколо до езерото Клептуза и голям брой екопътеки. Това ще ви даде опция да посетите красиви кътчета измежду природата и да прекарате време навън. Отличната интернет връзка ще ви разреши даже да придвижите хоум офиса си в хотела и да съчетаете работата и почивката.

Направете най-хубавото за здравето и комфорта на себе си и тези, които обичате!

Доверете се на експертите да се погрижат за вас!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР