Напоследък лунната диета стана доста известна. Тя наистина дава резултат

...
Напоследък лунната диета стана доста известна. Тя наистина дава резултат
Коментари Харесай

Ето защо лунната диета е толкова ефикасна

Напоследък лунната диета стана много известна. Тя в действителност дава резултат в битката с килограмите.

Още от антични времена въздействието на луната е било видяно, тъй като хората са следили всички нейни етапи. Било наложително всяко едно начинание да бъде стартирано при възходяща луна.

В астрологията Луната е свързвана с женското начало – Ин. Фазите на луната са 4: новолуние, първа четвърт, пълнолуние, последна част.

Какво в действителност съставлява лунната диета?

Луната въздейства в съвсем всеки един развой в нашето тяло. Това се дължи на обстоятелството, че доста огромна част от нашия организъм е вода. Тази диета работи детоксикиращо и се води доста прецизно от лунните етапи.

С нея доста елементарно се губят непотребните килограми, отстранява целулита и пречиства организма. Това е превъзходен метод за поддържане на към този момент разградените мастни кафези.

Когато настъпи дадена фаза на луната, е нужно в границите на 24 часа да се направи тази диета. Трябва да се комбинира с пиенето на доста течности – вода, чай и прясно изцедени сокове.

Диетата, която включва четири лечения, би трябвало да бъдат направени сега, в който Луната навлиза в една от нейните четири етапи и не по-късно от 1 денонощие. Ето кои са етапите:
Новолуние – отслабваща терапия Първа четвърт – Терапия срещу целулит Пълнолуние – Пречистване на организма Последна четвърт – Моделираща терапия
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР