Напоследък е модерно да се хапват храни, които всъщност не

...
Напоследък е модерно да се хапват храни, които всъщност не
Коментари Харесай

Ужасно безвкусни храни, които доста хора хапват, просто защото са модерни

Напоследък е съвременно да се хапват храни, които в действителност не са ни вкусни. Но всичко се диктува от модата и трендовете на новото време. Здравословният метод на живот дефинира нашето всекидневие и ние непрекъснато се стремим да подобряваме качеството на живот.

Лошото е, че всички артикули, които се считат за съвременни, в действителност са много безвкусни. Дойде време да разберем кои са тези храни.

Авокадо

 авокадо

Авокадото все по-често се среща на масата на хора, които държат на своя външен тип. Такива хора възхвалят качествата на този плод, като акцентират, че им е обичан и апетитен. Всъщност това държание е много лицемерно и те го вършат единствено и единствено да оправдаят консумирането му всеки ден. А другояче са наясно, че усетът му прилича безтелесен билков крем.

Хайвер

 хайвер

Доста хора като чуят думата хайвер и си показват изискана софра с защити здравословни ястия. Само че доста малко са тези, които биха яли чист хайвер. Когато се употребява, хайверът би трябвало да е смесен с самун или да бъде завит в палачинка.

Тофу

 тофу

Другото име на тофуто е соево сирене. Това е доста хранителен артикул и дребното му количество потиска глада. Положителното е, че не съдържа никакви калории. Китайците го избират и си го прибавят към гозбите. На европейците им е мъчно да го ядат, тъй като им е безвкусно.

Морски водорасли

 водорасли

Това е идеалният здравословен артикул с малко калории, с който много дами се хвалят, че пазят диета. Но действително водораслите са много странни и нямат никакъв усет. Може и да са съвременни, само че това не пречи да са безвкусни.

Кейл

 кейл зеле

В последно време то стана шлагер заради обстоятелството, че съдържа значими и потребни витамини. Често пъти участва интензивно в салати и смутита. Любителите на здравословното хранене постоянно питат за кейл в заведенията за хранене. Проблемът е, че тази храна има усет на земя и той си остава, без значение с какво се комбинира.

Целина

 целина

Целината е потребна и за мъжете и за дамите. Сокът от целина постоянно би трябвало да се комбинира с нещо друго, тъй като усетът ѝ е много характерен и не се харесва на всички. Но въпреки това тя съдържа ужасно доста скъпи субстанции и е потребна за здравето. 

Бамя

 бамя

Ако бамята се яде сурова, усетът ѝ е много гнусен. Но по отношение на стилните трендове да се хапва бамя е влиятелно и здравословно. На външен тип и на усет бамята наподобява като охлюв, който е изял семена, майтапят се някои фенове на не до такава степен здравословното хранене.

Стриди

 стриди

Суровите стриди несъмнено нямат прелестен усет. Усещането е, че все едно ядете хлъзгава морска вода. Но заради стилните трендове те са желана разядка в композиция със шампанско. Вярва се, че служи като афродизиак и оказва помощ за намаляване.

Фъстъчено масло

 фъстъчено масло

Фъстъченото масло се комбинира идеално върху филия с самун. Дава ни сила, жизненост и мощ. Проблемът е във усетът му - наподобява на лепкава хартия.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР