Това просто упражнение за краката няма да ви отнеме много

...
Това просто упражнение за краката няма да ви отнеме много
Коментари Харесай

Това упражнение прави чудеса с цялото ви тяло

Това просто упражнение за краката няма да ви отнеме доста време. Предимството му е в неговата елементарност и това, че има позитивен резултат върху цялото тяло. 

Предложеното упражнение е много просто, състои се от четири детайла, които са познати на множеството от нас. Тези детайли ще бъдат лесни за осъществяване даже, в случай че ги вършиме за първи път. За упражнението ще би трябвало отделите не повече от 5-8 минути.

Преди да извършите упражнението, би трябвало да извършите загрявка. Това е належащо за загряване на ставите и подготовка на краката и тялото за придвижвания с мечтаното движение.

 жена

Техника за извършения с крайници

Това упражнение се прави благодарение на стол. Обърнете се с лице към стола и поставете ръцете си на облегалката му. Повдигнете се на пръсти, облягайки се с ръце на облегалката на стола като придвижите тежестта на тялото си върху ръцете. 

Изпълнете упражнението, по-късно се повдигнете с двата крайници на пръстите, по-късно ги спуснете на цялото ходило. Това би трябвало да се направи 8 пъти. Сега с двата крайници застанете на петите си, след което се отпуснете на задачите стъпала. Това също би трябвало да се направи 8 пъти. Застанете върху ръбовете на външната страна на двете ходила, като притискате пръстите си към стъпалата. И това упражнение би трябвало да се направи 8 пъти.

Сега застанете с двата крайници върху вътрешните ръбове на ходилата, пръстите ви би трябвало да гледат в разнообразни направления. Това се повтаря 8 пъти.

Повторете горните 4 придвижвания още веднъж 8 пъти. Сега към този момент се предлага да извършите 8-те придвижвания по два пъти във всички стадии, като ускорите темпото.

 жена

Не забравяйте, че краката по време на упражнението би трябвало да са изправени, коленете не би трябвало да бъдат свити.

Когато сте в позиция на пръсти, облегнати на стола, пренасяйки тежестта на тялото си върху тях като не би трябвало да стоите на дребните си пръсти и да насочвайте петите си във вътрешността. Трябва да се изправите на пръсти, като разчитате главно на палците си

Внимание! Това упражнение (в тази интерпретация) не се предлага за тези, които страдат от халукс валгус (деформирано кокалче на палеца), от дисторция на стъпалото, от шип на петата или са с наднормено тегло.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР