Искате ли да отслабнете бързо и да задължите килограмите си?

...
Искате ли да отслабнете бързо и да задължите килограмите си?
Коментари Харесай

Хората, които отслабват светкавично бързо, следват тези 5 стъпки

Искате ли да отслабнете бързо и да задължите килограмите си? Отслабването може да бъде доста по-приятно, когато имате някои изпитани препоръки от хора, които към този момент са постигнали тежестта, към което се стремите. Вдъхновяващо е да чуете техните персонални истории, хаковете и навиците, които са проработили за тях.

Разбира се, ще стартираме с това, че загубата на тегло е в действителност неповторимо преживяване за всеки и това, което е било сполучлив трик за някого, може да не е най-хубавият вид за вас.

Правенето на няколко здравословни корекции в рутината ви може да отнеме известно време, само че това е решаваща първа стъпка в процеса. Поразровихме се в TikTok, откъдето почерпихме потребни препоръки от хора, свалили 10 кг.



1. Създайте здравословна утринна рутина

Тиктокърката shaunajensefitness споделя: “Отслабнах с 10 кг и изцяло преобразих живота си, увереността си, кожата ми е по-добра, усещам се по-енергична, усещам се убеден в тялото си. “ Първият съвет, който Джнеси предлага, е да създадете здравословна утринна рутина. Защо спазването на здравословни привички е първото нещо, което поставя начало на деня и задава тона за идните часови.

“Наличието на здравословна утринна рутина, която да включва здравословна закуска, извършения и задоволително сън е от значително значение “, изяснява Йънг. " Здравословната закуска обезпечава сила през целия ден и ви защищава от преяждане. Включването на извършения ще способства за загуба на тегло за в допълнение изгаряне на калории и създаване на мускули. Достатъчно сън е значим, защото неналичието на сън нарушава хормоните, като усилва глада и апетита, а това води до преяждане. "

2. Пийте зелени питиета

Друг съвет от Дженси? Пийте си зелени питиета! Тя разкрива: “Пия зелени смутита всяка заран и това в действителност промени живота ми, изключително откакто включих такива, които фактически съдържат естествени пробиотици за здравето на червата ми. "

Пиенето на зелено смути заран може да бъде потребно, тъй като предизвиква чувството за задоволеност, което ще ви помогне да избегнете преяждането през останалата част от деня. “Зелениите също са с високо наличие на фибри, които оказват помощ за контролиране на храносмилането и предотвратяват потреблението на непотребни калории “, прибавя Йънг.



3. Не забравяйте за водата

Потребителят на TikTok @baileyspinn акцентира в свое видео за намаляване: “Пийте вода. Не е толкоз мъчно, и не е скъпа. Ще забележите разлика в тялото си доста бързо, в случай че пиете задоволително вода. “

Добрата хидратация носи някои солидни изгоди за здравето, свързани със загубата на тегло. Като пиете малко вода преди хранене, можете да помогнете за понижаване на количеството храна, което консумирате, тъй като водата ви оказва помощ да се чувствате по-сити и да ядете по-малко. Йънг прибавя: " Заменете сладките питиета с вода през целия ден и останете хидратирани, защото това потиска апетита ви и ускорява метаболизма. "

4. Създайте калориен недостиг

Да бъдете в калориен недостиг – комбиниран със здравословна диета и рутинни извършения – е належащо, в случай че желаете да свалите упоритите килограми и да влезете във форма. Тиктокърката @baileyspinn споделя: “За да отслабна, ядях към 1500 калории дневно. “

Йънг изяснява, че основаването на калориен недостиг, към който ще се придържате, може да докара до загуба на тегло, тъй като тялото ви ще стартира да употребява силата, която се съхранява под формата на мазнини като източник на сила. Калорийният недостиг се реализира с ежедневни извършения за намаляване “, отбелязва тя.

5. Следвайте правилото 80/20

Ако се чудите какво е правилото 80/20, Дженс изяснява, че този хранителен табиет се състои от ястие на 80% цели храни и 20% храни, които обичате, само че не са наложително здравословни. “Преди имах супер рестриктивен метод на мислене по отношение на храната, в този момент съумях да основа баланс, при който одобрявам 80% цели храни и 20% “забавни ” храни, тъй че това ми разрешава да се любувам на живота си, само че също по този начин реализирам задачите си и се храня вярно “, споделя Йенсе.

Този метод към храненето ви разрешава да ядете здравословни храни, без изцяло да се лишавате от занимателните неща или от своите обичани удоволствия. “За загуба на тегло е значимо да включите многообразие от плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни, само че също и понякога да се наслаждавате на по-малко здравословни храни, с цел да създадете резистентен дълготраен метод “, изяснява Йънг.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР