Овесената каша се счита за добър вариант за закуска, тъй

...
Овесената каша се счита за добър вариант за закуска, тъй
Коментари Харесай

Диетата на Кейт Мидълтън, която ще ви стопи само за 6 дни

Овесената каша се смята за добър вид за закуска, защото овесът се разгражда постепенно и ви кара да се чувствате сити по-дълго.

Освен това овесените ядки могат да се подготвят авансово, освобождавайки в допълнение време заран, което е сериозен плюс за мнозина.

Овесените ядки са богати на антиоксиданти, наречени авенантрамиди, които не се срещат в други зърнени храни, а те понижават възпалението и отпускат артериите. Те са богати и на витамини от група В и на минерали като желязо и магнезий. 

Катрин, принцесата на Уелс, чиято слаба фигура е обект на удивление от мнозина, твърди, че яде овесена каша за закуска всеки ден. Диетата на Кейт може да се хареса на доста хора, които желаят да отслабнат.



Ето шестдневен проект за хранене, който можете да последвате, с цел да постигнете резултатите на Кейт Мидълтън:

1. Ден първи: овесени ядки с боровинки, малини, орехи и канела.

2. Ден втори: овесени ядки с боровинки, ягоди и канела.

3. Ден трети: Овесени ядки с боровинки, малини и мандарини.

4. Ден четвърти: Каша с ягоди и орехи.

5. Ден пети: овесени ядки с ягоди, боровинки, банан и чаена лъжичка фъстъчено масло.

6. Ден шести: овесени ядки с банан, натрошени бадеми, семена от чиа и чаена лъжичка фъстъчено масло.



От английския вестник Express даже решили да тестват диетата на Кейт Мидълтън, като редакторката Андреа Бласкес почнала да яде овесени ядки всяка заран в продължение на една седмица. След шест дни Бласкес отбеляза, че е отслабнала с 300 г, отбелязвайки, че овесената каша я държала сита за по-дълго време, което пък понижило похапванията сред храненията. 

" Здравословната и вкусна закуска беше толкоз засищаща, че не бях толкоз гладна на обяд, което ме подтикна да избера по-здравословни разновидности като салата “, сподели Андреа. " Разнообразната закуска, която съчетава овесени ядки със семена, ядки и плодове, също ме насърчи да върша здравословни избори през целия ден и да се храня уравновесено и умерено. “ - добавя тя. 



Експертите по диететика предлагат да не прекалявате с добавките към овесените ядки, защото някои от тях могат да трансфорат здравословната закуска в калорийна бомба. Те предлагат пресни или сушени плодове, в случай че желаете да придадете на овесените си ядки естествена наслада и добавени антиоксиданти. Можете също да добавите ядки и семена, с цел да измененията текстурата и да добавите фибри и омега-3.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР