Колкото и да не ни се вярва, днес Холи Бери

...
Колкото и да не ни се вярва, днес Холи Бери
Коментари Харесай

Холи Бери на 57: Ето я тайната на младежкия ѝ вид

Колкото и да не ни се има вяра, през днешния ден Холи Бери навършва 57 година Възрастта ѝ обаче си проличава единствено и само по персоналната ѝ карта, тъй като тя знае какъв брой е значимо човек да се грижи за себе си, а и не е изключено да е наследила добър ген. Не крие, че още преди да навърши 20 година заболява от диабет, което я подтиква да се храни вярно и да се грижи добре за здравето си.

Всички знаем какво съвършено тяло има тя. Освен това, не можем да не видим и спокойствието, което е изписано на лицето ѝ. А по какъв начин го прави? От известно време насам хубавицата има профил в Инстаграм, където споделя свои персонални фотоси и какви са тайните, с които поддържа външния си тип.

Холи е запалена по йогата

Актрисата нееднократно е споменавала, че за нея духовното здраве не е по-малко значимо от физическото. Тя отделя време освен за тренировки, които включват бягане и повдигане на тежести, само че и за йога. За нея е значимо да бъде гъвкава и да прави извършения за дишане. Холи е отдадена на медитацията и признава, че не минава и ден без нея. Само по този метод тя се усеща спокойна и пречистена.
 

A post shared by (@halleberry) on May 25, 2018 at 11:13am PDT

Обича и кикбокса

Холи от време на време също страда от липса на мотивация, само че признава, че тренировките са ѝ занимателни. Често тя избира да ги практикува с другар.

 

A post shared by (@halleberry) on Aug 3, 2018 at 9:11am PDT

Консумира костен бульон

Според Холи това е тайната на младежкия ѝ тип. Подчертава, че костите би трябвало да врят минимум 8 часа преди консумация. Признава, че понякога се изкушава с чипс. За нея най-важното е да се усеща добре в тялото си.

Холи Бери е безапелационна, че това, което най-вече ѝ оказва помощ да наподобява добре, са книгите и времето, прекарано с двете ѝ деца.
 
 

A post shared by (@halleberry) on May 1, 2018 at 9:56am PDT
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР