Един от важните за мен уроци, е че отговорността към

...
Един от важните за мен уроци, е че отговорността към
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Във всеки един момент, когато си повярваш, има обстоятелства, които те приземяват

Един от значимите за мен уроци, е че отговорността към обществото става все по-голяма с триумфите, които натрупваме. Това написа във Фейсбук кметът на София Васил Терзиев във връзка присъединяване му в бизнес конференция за възпитаници и студенти.

(*Видеото е архивно)

По думите му ще станем по-добро общество, когато всеки от нас има по-високи условия към себе си и стартира да оказва помощ по-активно на другите да се приближат до неговото равнище.

" Ролята на сполучливите хора е не да се оттеглен, когато реализиран триумф, с цел да му се радват. Точно тогава стартират отговорностите и битката да имаме положително въздействие върху другите ", написа Терзиев.

Той е посъветвал младежите на събитието да не се взимат насериозно, само че да бъдат съществени в това, което изберат да вършат в живота.

" Във всеки един миг, когато си повярваш, има условия, които те приземяват. Затова би трябвало да запазим и възприятието си за комизъм и положително отношение, които постоянно оказват помощ в провокациите по пътя ", разяснява столичният кмет.

Той изрази вяра младежите да изберат " сложния, само че виновен път да работят за положителното на България ". 



Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР