Напълно рехабилитирана е улица ,,9-ти септември в село Дъбово, съобщи

...
Напълно рехабилитирана е улица ,,9-ти септември в село Дъбово, съобщи
Коментари Харесай

Довършиха улица в община Мъглиж

Напълно рехабилитирана е улица,,9-ти септември ” в село Дъбово, заяви кметът на община Мъглиж Душо Гавазов.

Финансовите средства за нея са обезпечени по Програмата за развиване на селските региони, мярка 7.2 посредством Местната инициативна група „ Мъглиж, Казанлък, Гурково ” и съфинансиране от общинския бюджет.

Договорът за обекта на стойност 269 594 лева без Данък добавена стойност е подписан през февруари месец предходната година. Изпълнител е компанията „ Копекс и Ко “ ООД.
Деца от Мъглиж изнесоха празнична стратегия за Деня на християнското семейство
Празнична стратегия във връзка Деня на християнското семейство изнесоха децата от Детска градина „ Камбанка ” в град Мъглиж. Цър...
Прочети повече
 



 

Неговата задача бе да извърши реорганизация и рехабилитация на улица „ Девети Септември “ и прилежащите тротоари в сектор с приблизителна дължина 610 метра, като са сменени бетоновите бордюри; тротоарната настилка. Изпълнено е също фрезоване на асфалтовата настилка, полагане на нови пластове асфалтобетон, изработка на хоризонтална маркировка и отвесна сигнализация.
Кметът на Мъглиж: Живеем във Време разделно, само че най-малко през днешния ден да отдадем заслуженото на културата
За жал живеем във Време разделно! Мразим се мощно, разделяме се на про- и антиваксъри, на симпатизанти на партиите на статуквото и тези...
Прочети повече
 



 

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР