Нападение от месни екстремисти бе извършено във веган кафене преди

...
Нападение от месни екстремисти бе извършено във веган кафене преди
Коментари Харесай

Месоядци замеряха вегани с наденици в Грузия! Не харесвали диетата им

Нападение от месни екстремисти бе осъществено във веган кафене преди броени дни. Докато фенове на здравословното хранене в Тбилиси, Грузия, се наслаждавали на обичаните си питиета, били обсадени от нападателни последователи на месоядството.

Разлютилите се месоядци почнали да замерят вегани с наденици и други салами, с цел да покажат крайното си противоречие с метода им на хранене.

Разигралите се грозни подиуми станали причина на мястото незабавно да бъде извикана полиция, само че за жал, месните екстремисти съумели бързо да офейкат, оповестяват западни издания. След неприятната преживелица притежателите на веган заведението приканиха жителите на Грузия да ги поддържат.

От кафенето са повече от сигурни, че нападението не е просто безвкусна смешка, а фактически заплашване от неонацисти. Според съдържателите на заведението техни клиенти и различен път са ставали жертва на сходни набези.

Те изясняват, че нападателите им ги ненавиждат поради това, че не ядат месо, имат по-различен метод на живот, разнообразни визия и даже по-специфични музикални желания.

Собствениците на кафенето акцентират, че заведението се явява бранител освен на хора, придържащи се към растително хранене, само че и всички жители, които по един или различен метод се отличават от тълпата.

Те считат в бъдеще да се предпазят от набези, като слагат охранителни камери, които да подсигуряват сигурността на посетителите.

От нападнатото кафене се надяват жителите да не стоят безучастно пред този проблем и да показват своята взаимност.

Вече мнозина грузинци са се застъпили за правата на веганите и са изразили възмущения към постъпката на месните екстремисти. Други обаче към момента гледат с подигравка на станалото и разясняват случая шеговито.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР