Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на Ботев Враца.

...
Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на Ботев Враца.
Коментари Харесай

Божинов и Ботев Враца си стиснаха ръцете

Нападателят Валери Божинов още веднъж ще облече екипа на Ботев Враца. 33-годишният голаджия е постигнал единодушие с кмета на града и президент на клуба Калин Каменов.
 Мениджър от Вършец търси тим на Божинов в чужбина
Божигол игра в този тим и през предишния сезон, като направи някои доста мощни мачове, които му донесоха трансфер при 26-кратните първенци от Левски през зимата.

След края на сезона обаче Валери се оказа непотребен на Герена и бе освободен от клуба. В момента футболистът се възвръща от травма. Очаква се той да изгледа днешния дуел против Витоша Бистрица.

" Валери Божинов е с тима сега. Очакваме го да се оправи от травмата си. След това ще се причисли публично. още не сме подписали контракти, само че сме се разбрали. имаме спогодба с него първо да се възвърне физически.

Принципно имаме единодушието му, тъй че няма драми.. Кога тъкмо ще е подготвен за игра още не можем да кажем. Лечението период няма ", съобщи Каменов.

" Търсим още играчи. Знаем, че групата ни е дребна. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е завършила. Очакваме и Доминик Янков от Лудогорец.

В последна сметка решението би трябвало да го вземе техния треньор Стойчо Стоев дали ще разчита на него. На драго сърце го чакам при нас ", сподели още кметът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР