Нападателят на Тотнъм и капитан на английския национален отбор Хари

...
Нападателят на Тотнъм и капитан на английския национален отбор Хари
Коментари Харесай

Хари Кейн: Дори не очаквах да играя

Нападателят на Тотнъм и капитан на британския народен тим Хари Кейн призна, че не е очаквал да играе в мача против словенския Мура. Той обаче влезе след почивката и вкара хеттрик за триумфа с 5:1. Това беше негов 13-и хеттрик с екипа на " шпорите ".

Кейн се надява, че тези голове ще дадат нов подтик на представянето му, защото досега той към момента не е вкарал във Висшата лига през сезона.

" Всеки нападател желае да вкарва голове. Може би не чаках да играя в този мач, само че беше хубаво да запиша минути ", сподели непретенциозно Кейн след мача.

" Хубаво възприятие е, когато видиш по какъв начин топката стопира в мрежата. Да се надяваме, че ще продължим това и през уикенда. Хубаво е да влезеш от пейката и да вкараш няколко гола ", добави нападателят.

Мениджърът на отбора Нуно Еспирито Санто сподели, че тимът му се е нуждаел от инжекция с сила, която е била обезпечена от запасите Хари Кейн, Хюн-Мин Сон и Лукас Моура.

" Беше значим методът, по който играем. Добър резултат и по този метод ще се подготвим по-добре за идващия мач. Много положителни неща се случиха ", сподели португалецът.

Тотнъм играе против Астън Вила през уикенда във Висшата лига, а сега е на 11-о място във краткотрайното класиране с 9 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР