Александър Гавалюгов даде заявка за силно представяне по време на

...
Александър Гавалюгов даде заявка за силно представяне по време на
Коментари Харесай

Александър Гавалюгов със силно предствяне на баскетболния камп в Тревизо

Александър Гавалюгов даде поръчка за мощно показване по време на влиятелния Adidas Eurocamp в Тревизо. Българинът е част от тима на THE NEXT GEN, който завоюва против събирателен отбор на Съединени американски щати със 108:81 на италианска земя. За Гавалюгов и компания следва нов мач по-късно през днешния ден, когато ще срещнат различен събирателен тим. Както е известно, кампът продължава до 3 юни, като в него взе участие и различен българин - Константин Костадинов.

Сборният тим поведе още през първото полувреме, извоювано с 51:41. След паузата обстановката на паркета не се промени и това бе всичко.

Вижте тази обява в Instagram.

Гавалюгов влезе от пейката, само че това не го спря да обере овациите и да си заслужи суперлативите, изключително в обществените мрежи, където го засипаха с похвали и му измислиха прякора „ Българското шоколадче “. Юношеският национал поведе колоната на реализаторите за сборния тим и се трансформира в основния фактор за успеха. Гардът остави на сметката си 22 точки, 4 битки и 6 асистенции за 21 минути, прекарани на паркета. При стрелбата си той бе 3/6 от далечна отдалеченост, 4/6 отблизо разстояние и 3/4 от линията за осъществяване на наказателни удари.

От неговите съотборници Андрей Костич наниза 21 точки и 4 тройки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР