Австралийската актриса Ребел Уилсън каза, че идеята, че само хетеросексуални

...
Австралийската актриса Ребел Уилсън каза, че идеята, че само хетеросексуални
Коментари Харесай

Ребел Уилсън казва, че идеята само гей актьори да могат да играят гей роли е „пълна глупост“

Австралийската актриса Ребел Уилсън сподели, че концепцията, че „ единствено хетеросексуални артисти могат да играят хетеросексуални функции и гей артисти могат да играят гей функции “ е „ цялостна нелепости ”.

Звездата от The Pitch Perfect, 44, приказва с радиоводещата Лорън Лаверн в Desert Island Discs на BBC Radio 4 и беше запитана дали дамите могат да се измъкнат с разнообразни смешки спрямо мъжете.

„ Определено съм казвала доста остри смешки и от време на време съм ги казвала на доста публични места като Baftas “, сподели тя.

„ Да, не мисля, че има друг стандарт, става въпрос по-скоро за това – в случай че сте нещо, в този момент ви е разрешено да се шегувате с това.

„ Така че кажете, в случай че сте с наднормено тегло, можете да кажете вицове. Но в случай че не сте (не можете), това е нещо, което се случва сега. Така че в действителност не е обвързвано с пола. “

Размишлявайки дали това е положително или неприятно нещо, тя сподели: „ Мисля, че е мъчно. Навлиза в тази територия като споделя: „ Е, единствено хетеросексуалните артисти мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР