Нападателят на Рома и на световния шампион Аржентина - Пауло

...
Нападателят на Рома и на световния шампион Аржентина - Пауло
Коментари Харесай

Рома обмисля да се предоговори с Дибала

Нападателят на Рома и на международния първенец Аржентина - Пауло Дибала, с последните си изяви потвърди, че е едно от най-важните попълнения в редиците на “римските вълци ” през сегашния сезон. Разбира се, това не е остава неусетно от управлението на италианския тим и към този момент се появиха първите спекулаци, че футболистът ще получи оферта за подновяването на контракта си.

29-годишният аржентински нападател приключи седемгодишно съдействие с Ювентус през лятото и се причисли към Рома със свободен трансфер, подписвайки тригодишен контракт с клуба. Въпреки че имаше известни проблеми със сухожилието, Дибала направи добър старт с новия си клуб и той способства за относително положителното показване на римляните, отбелязвайки 13 гола в 16 мача.

Италианската медия Calciomercato.com оповестява, че Рома се стреми да задейства точка в контракта на футболиста, която ще усили заплатата му и ще отстрани клаузата за освобождение.

В момента аржентинският нападател печели 4,2 милиона евро на сезон, като концепцията е възнаграждението му да скочи на 6 милиона евро. Според сегашния си контракт Дибала може да напусне Рома при оферта от 12 милиона евро за непознат клуб или от 20 милиона евро за италиански тим. Засега се твърди, че аржентинецът ще се контракти с клуба си след март тази година.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР