Нападателят на Перу и Фламенго Хосе Паоло Гереро няма да

...
Нападателят на Перу и Фламенго Хосе Паоло Гереро няма да
Коментари Харесай

Гереро отнесе едногодишна дисквалификация и ще пропусне Мондиала

Нападателят на Перу и Фламенго Хосе Паоло Гереро няма да играе на Световното състезание, където неговият отбор си обезпечи първо присъединяване от 1982 година 33-годишният футболист не съумя да помогне на отбора си в баража против Нова Зеландия поради краткотрайна дисквалификация от 30 дни.

ФИФА в профил Гереро поради позитивна допинг проба, а през днешния ден бе взето дефинитивно решение по случая.

" Дисциплинарният комитет на ФИФА проучва всички условия и взе решение да дисквалифицира Паоло Гереро за една година. Той е нарушил точка 6 от Антидопинговите правила на ФИФА и точка 63 от Дисциплинарния кодекс на ФИФА.
Наказанието влиза в действие от 3 ноември 2017 година, когато футболистът краткотрайно бе отхвърлен от играта. Санкцията се отнася за всички типове мачове, включително вътрешни надпревари, интернационалните и другарски срещи ", се споделя в официалното съобщение на ФИФА.

Пробата на някогашния нападател на Байерн Мюнхен и Хамбургер е взета директно преди мача на отбора му с националния тим на Аржентина от квалификациите на Световната купа 2018 година По-късно футболната федерация на Южна Америка уведоми ФИФА за резултатите. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР