Структурите на ГЕРБ в социалните мрежи ме подлагат на остра

...
Структурите на ГЕРБ в социалните мрежи ме подлагат на остра
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Ловеч: Структурите на ГЕРБ не искат ПП, готови са да преглътнат всеки друг

" Структурите на ГЕРБ в обществените мрежи ме подлагат на остра рецензия единствено да кажа една добра дума за Политическа партия. Не желаят Политическа партия, подготвени са да преглътнат всеки различен. Не знам по какъв начин си показват бъдещето сътрудниците. "

Това разгласи в Ловеч водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той прикани кандидатите за евродепутати на партията " да приказват на хората какво съставлява ЕНП, желая да им говорите за европейските политики! "

" За българите очевидно е обикновено милиардите им да бъдат изгубени в Брюксел? За 3 години имаме загуби за милиарди! ", добави той.

" Заедно с моя другар Ердоган си пазихме взаимно границата и резултатът беше нула миграция в България! Днес цяла Европа е уплашена. Само поради незаконната миграция, крайнодесните партии скочиха с доста проценти нагоре ", сподели още водачът на ГЕРБ.

И се обърна към хората в Ловеч, които  " са смирени и не престават да гледат по какъв начин “Хемус ” стои на трошляк ".

" Ако им бяхте затворили пътищата, знаете ли по какъв начин щяха бързо да реагират? Какво стана в Ловеч за шест месеца, нали имате нов кмет? Сега отново се търси Борисов да оправя нещата! Но аз запитвам за какво 3 години партията ни беше подложена на удари, - добави Борисов. - Кирил Петков си призна пред мен за противозаконния арест. Ние простихме, само че те даже не се засрамиха. "



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР