Нападателят на националния отбор на Франция Усман Дембеле също като

...
Нападателят на националния отбор на Франция Усман Дембеле също като
Коментари Харесай

Усман Дембеле се извини за расисткото си поведение

Нападателят на националния тим на Франция Усман Дембеле също като Антоан Гризман се извини за появило се в обществените мрежи остаряло видео, в което се чува по какъв начин той се подиграва на физиката и на езика на техници в хотел в Япония.

" В последните дни видеоклип от 2019 година се върти в обществените мрежи. Това се случи в Япония, само че можеше да стане и на всяко друго място на планетата, тъй като щях да употребявам същите изрази. Не съм целял да обидя нито една общественост ", твърди международният първенец от 2018-а в своя история, оповестена в профила му в Instagram.

" Това видео е обществено - прибавя той. - Съзнавам, че то може да нарани хората, които се виждат в него. Поради това им сервирам най-искрените си извинения ".

Изглежда, че клипът е сниман от самия Дембеле по време на турне в Япония на неговия тим Барселона, чийто главен спонсор е японската компания за онлайн търговия Rakuten. Във видеото Дембеле приказва със съотборника си в Барселона Антоан Гризман, до момента в който техници работят към тв приемник в хотелска стая. Той иронизира физиката и езика на японците под погледа на Гризман, който се забавлява, само че не споделя нищо.

Griezman and Ousmane Dembele being racist, mocking Asian people.
— JudiMania
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР