Изследванията показват, че упражненията както на стъпки, така и на

...
Изследванията показват, че упражненията както на стъпки, така и на
Коментари Харесай

Два лесни начина за упражнения, които са полезни за сърцето ви и ви помагат да живеете по-дълго

Изследванията демонстрират, че упражненията както на стъпки, по този начин и на време са еднообразно потребни за здравето на сърцето и дълголетието.

Проучването допуска, че изборът сред цел за време или стъпка може да не е толкоз значим, колкото изборът на цел, която дава отговор на метода на живот на индивида. Изследователите акцентират, че техните открития акцентират значимостта на включването на основани на стъпки цели в насоките. Редовната физическа интензивност може да понижи риска от заболяване и зараза и да насърчи по-дълъг живот.

NHS поучава възрастните да вземат участие в някаква форма на физическа интензивност всеки ден. За възрастни на възраст от 19 до 65 години се предлага да правят най-малко 150 минути интензивност с умерена активност седмично или 75 минути интензивност с интензивна активност седмично. Въпреки това, с възходящата наличност на устройства като мобилни телефони и смарт часовници, които могат да наблюдават ежедневния брой стъпки, откриватели от Brigham and Women's...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР