Звездата от Strictly Come Dancing Горка Маркес избягва да отговаря

...
Звездата от Strictly Come Dancing Горка Маркес избягва да отговаря
Коментари Харесай

Горка Маркес от Strictly участва във Въпроси и отговори, но избягва въпроси за Джовани Перниче

Звездата от Strictly Come Dancing Горка Маркес заобикаля да дава отговор на всевъзможни въпроси по отношение на своя сътрудник и непосредствен другар, Джовани Перниче, на фона на известията, че италианският професионален танцьор е напусна шоуто на BBC.

Миналата седмица се появиха известия, че 33-годишният Джовани се е отказал от пътуването си в Strictly Come Dancing след девет години в шоуто. Съобщава се, че BBC " доста желаеше " да задържи италианския танцьор, който беше замесен в несъгласия по отношение на взискателния си жанр на трениране с някогашни сътрудници на звезди, в това число актрисата Аманда Абингтън.

Изтекла вътрешна записка, която прави кръгове не включва името на Джовани измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, което подхранва спекулациите за неговото овакантяване. Докладите сочат, че Джовани към този момент търси нови благоприятни условия на дребния екран.

Освен това, държанието на Джовани беше сложено под въпрос предходната година от звездата от Шерлок Аманда Абингтън, която напусна сериа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР