Нападателят на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо излезе с лаконичен

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо излезе с лаконичен
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се включи в общия хор срещу Меси


Нападателят на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо излезе с сбит коментар за " Златната топка ", която отиде при Лионел Меси.

Фен акаунт на португалеца постна обява за достиженията на Роналдо през тази година, за несправедливо ниското 6-то място на Кристиано в класацията, както и че " Златната топка " на Меси е „ обир и позор “.

Под нея самият Роналдо написа сбито: „ Факт ".

Ето и обявата във почитател акаунта:

„ Кристиано Роналдо тази година: Купа на Италия, Суперкупа на Италия, голмайстор на Европейското състезание, голмайстор на Серия А, голмайстор на Ювентус за сезон 2020/21, голмайстор на Манчестър Юнайтед за 2021/22. Освен това стана голмайстор №1 в историята на футбола по брой голове в публични мачове.



43 гола за една година, 6 гола в 5 мача от Шампионска лига - всички решаващи. И този човек, без значение от възрастта, продължава да прави чудеса и да удивлява света. Въпреки това го сложиха на 6-то място... Наистина ли мислите, че петима играчи са създали повече от него тази година?!

Можеше умерено да се бори за тази премия, а борба с Левандовски щеше да е добра. Индивидуално Роберт беше необикновен и Байерн имаше по-добър сезон от Ювентус, само че на равнище национални тимове Роналдо беше по-добър.

Кой получи премията? Меси, който завоюва единствено Купата на Испания с Барселона, не е вкарвал голове против Реал Мадрид, откогато Кристиано напусна, изчезва в главните мачове на сезона.
Да, завоюва и Купата на Америка, само че не вкара гол нито във финала, нито в полуфинала. А и сезонът му в ПСЖ не може да се назова страховит.

За да завоюва Кристиано тази премия, той би трябвало да бъде минимум с 300 % над останалите. С Меси е тъкмо противоположното. Той може да има непретенциозен сезон и постоянно ще намерят метод да му дадат премията.

Грабеж. Мръсотия. Срам. Всеки, който е задоволително интелигентен, схваща кой в действителност заслужава " Златната топка ". Получаването на незаслужени награди е подправено благополучие. Роналдо постоянно ще бъде най-хубавият в историята! "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР