Вчера беше публикуван докладът Сътрудничество между Китай и ЕС в

...
Вчера беше публикуван докладът Сътрудничество между Китай и ЕС в
Коментари Харесай

Китай и ЕС трябва да продължат успешното партньорство за решаване на проблемите на околната среда и климата

Вчера беше оповестен отчетът „ Сътрудничество сред Китай и Европейски Съюз в региона на околната среда и климата: прогрес и вероятности “. Той учи партньорството сред двете страни, като съществени тематики на анализите са общата работа сред Китай и Европа за създаване на общественост на живота на Земята, задълбочаването на съдействието в битката с изменението на климата, както и постоянното развиване на съдействието в сферите на екологията и околната среда за стабилно бъдеще.

Китай е най-голямата разрастваща се страна в света, а Европейски Съюз е най-голямата организация на развити страни. В отчета се показва, че двете страни би трябвало да поемат нужните отговорности, изправени пред провокациите, свързани с екологията и околната среда, и да си сътрудничат за поддържането на устойчивото развиване на Земята. 

Въз основа на повсеместен обзор на историята на общата работа в региона на околната среда и климата, отчетът обобщава достиженията и успеваемостта досега и дава вероятностите за бъдещото партньорство. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед43296Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед27607Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед62654„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед32266Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед34393Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132680Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91884Ген. Димитър Шивиков: В обединението на жел
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР