Нападателят на Барселона Антоан Гризман няма никакво намерение да напуска

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман няма никакво намерение да напуска
Коментари Харесай

Антоан Гризман иска да остане в Барселона

Нападателят на Барселона Антоан Гризман няма никакво желание да напуща клуба, твърди " Марка ". В последните дни се заприказва, че мястото на французина на " Камп Ноу " не е обезпечено, а президентът на клуба Хосеп Бартомеу е отчаян от представянето му досега. Освен това в Барса възнамеряват сериозна селекция за лятото, като има възможност в клуба да дойдат нови двама класни играчи в офанзива - Лаутаро Мартинес и Неймар, което съществено ще усили конкуренцията в предни позиции.

Въпреки това Гризман е решен да остане в Барса и да се бори за мястото си. Макар да не демонстрира най-хубавото на което е кадърен, нападателят към този момент има 14 гола на сметката си за каталунците, някои от които много значими, тъй като точно с тях се открива резултата в мачовете.

Освен това Антоан последователно стартира да се нагажда към играта на Лионел Меси и има вяра, че следващата година партньорството посред им ще бъде даже още по-добро. Така че той няма желание да се предава и ще се бори за своето място в тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР