Нападателят Мохамед Салах е футболистът на Ливърпул с най-много минути

...
Нападателят Мохамед Салах е футболистът на Ливърпул с най-много минути
Коментари Харесай

Клоп отсече: Салах не се нуждае от почивка

Нападателят Мохамед Салах е футболистът на Ливърпул с най-вече минути на терена през целия сезон, само че мениджърът Юрген Клоп твърди, че той не се нуждае от отмора. Египтянинът има 19 гола в 25 мача във всички шампионати и пропусна единствено срещата с Лестър Сити от шампионата за купата на Лигата.

" Той към този момент получи отмора. По време на паузата за национални тимове не игра за Египет и по-късно не стартира мача против Стоук Сити. По принцип виждам и да го изваждам от игра допустимо най-рано. Така и ще продължа да върша ", съобщи германецът в изявление за Liverpool Echo.

" Не мисля, че е играл доста повече от останалите футболисти в нашия тим, само че в действителност стартира по-често като титуляр. Причината е в това, че Салах е в доста добра форма и персонално на мен ще ми бъде мъчно да го оставя отвън стартовите 11. Той е талантлив физически. Говоря постоянно с медицинския ни екип и рядко имаме проблеми с него ", добави Клоп.

Салах оглавява листата на реализаторите в Англия с 13 гола в 17 мача за Ливърпул, който заема шесто място в класирането преди срещата си с Борнемут по-късно през днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР