Нападателят, който стреля с въздушна пушка по три автобуса от

...
Нападателят, който стреля с въздушна пушка по три автобуса от
Коментари Харесай

Нападателят, който стреля по автобуси от градския транспорт в Пловдив, вероятно не е бил сам

Нападателят, който стреля с въздушна пушка по три рейса от градския превоз в Пловдив, евентуално не е бил самичък. Пътник в един от рейсовете е забелязал групичка от трима души на хипотетичното място, откъдето е била стрелбата.

Улица " Станислав Доспевски ". Тя стартира на метри преди тунела, който минава под Стария град. Предполага се, че тъкмо отсам е стреляно нощес по трите рейса от градския превоз. В региона има много камери, тук се намира Пловдивската митрополия, очакванията са благодарение на видеозаписите от тях проверяващите да съумеят да открият причинителите.

По думите на един от водачите, който през днешния ден не е на работа, младо момче, пътуващо в рейса е забелязало на тепето група от трима души.

" Той е стоял с тил към вратата, щял да слиза след тунела и очевидно е гледал в тази посока. Не двама, трима са били ", съобщи Костадин Янков, водач на обстрелвания рейс.

Собственикът на два от обстрелваните нощес рейсове показа, че офанзивите по колите на градския превоз не са необичайност.

" Това се случва най-малко един път два пъти в годината, преди 2 години имахме много противен случай с хвърлен камък, това са хулигански и вандалски появи. Досега има ли някой открит, арестуван, с наложена глоба? Поне на мен не ми е известно ", сподели още Веселин Дошков, притежател на транспортна компания.

Само нощес нападенията против коли от тази компания са две.

И при трите потърпевши рейса обстрелвано е междинното стъкло, за шанс в този отсек няма седалки - тук е единствено мястото за инвалиди и в този миг на него не е имало никой.

Издирването на причинителите към момента продължава, от районната прокуратура към този момент са образували досъдебно произвеждане по случая.

Репортер: Росица Колева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР