Нападателите на беззащитното семейство, чиято кола бе потрошена от протестиращите

...
Нападателите на беззащитното семейство, чиято кола бе потрошена от протестиращите
Коментари Харесай

Обвиниха нападателите на майката на Ситняково

Нападателите на беззащитното семейство, чиято кола бе потрошена от протестиращите на бул. „ Ситняково ” към този момент са с обвинявания. Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност две лица по отношение на случая с майка, случил се по време на митинг пред румънското посолство в София, оповестиха от прокуратурата. Напрежението породи преди дни, когато жена, която возеше двете си дребни деца, се опита да премине през блокадата от протестиращи в региона на „ Ситняково “. Автомобилът на дамата беше изпотрошен.

25-годишният Г.Г. е обвинен за това, че 17 август на кръстовището на бул. „ Михай Еминеску “ и бул. „ Шипченски проход “, към 21.30 ч. незаконно е развалил непозната движима движимост - лек автомобил, като счупил посредством удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила, скачайки развалил предния похлупак на автомобила. На Г.Г. е повдигнато обвиняване и за безчинство, отличаващо се с изключителна смелост – попречил на дамата да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, като блъскал по лекия автомобил, качил се на предния похлупак и счупил предно панорамно стъкло, отправяйки обидни думи към дамата, тъй като не е изразила единодушие с дейностите на протестиращите, като дейностите направил пред двете ѝ малолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила.

На С.А. е повдигнато обвиняване за това, че по същото време и на същото място е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, с цел да попречи на Е.М. да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които дейностите направил пред двете ѝ малолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила.

Двамата са неосъждани. Вчера с постановления на прокурор при Софийска районна прокуратура двамата обвинени са привлечени към наказателна отговорност. Спрямо С.А. е взета мярка за неотклонение „ Гаранция в пари “ в размер на 500 лв.. Г.Г. е арестуван за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено и импортирано искане до СРС за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на него. Действията по следствието не престават под управлението на Софийска районна прокуратура.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР