Намерението на ръководството на Манчестър Юнайтед да направи Пол Погба

...
Намерението на ръководството на Манчестър Юнайтед да направи Пол Погба
Коментари Харесай

Футболистите на Ман Юнайтед подскочиха: Недоволни, че клубът иска да прави Погба най-високоплатения играч

Намерението на управлението на Манчестър Юнайтед да направи Пол Погба най-високоплатения състезател в Премиър лийг, с цел да задържи французина на " Олд Трафорд ", е срещнало съществено неодобрение от срана на останалите футболисти на " алените дяволи ". Твърди се, че клубът е предложил на халфа заплата от 400 000 паунда седмично, която с бонусите доближава половин милион.

Самият Погба към момента не е приел тази оферта, само че ходът на клуба е провокирал много отрицателни настроения с съблекалнята. Според " Мирър " останалите играчи не считат, че международният първенец заслужава такова голямо нарастване на заплатата, в случай че играе толкоз рядко и няма никакви терзания да подлага на критика клуба и да приказва за възможното си овакантяване. Недоволните въобще не са съгласни, че приносът на Погба е подобен, че той да получава два пъти по-голямо заплащане от множеството от останалите титуляри.

В момента Кристиано Роналдо е най-високоплатеният състезател на Манчестър Юнайтед. Португалецът получава по към 450 000 паунда седмично. Следва Де Хеа с 375 000. Санчо и Варан получават по 300 000, а Бруно Фернандеш - по 250 000. Капитанът Хари Магуайър прибира по 200 000. Всички останали са с хонорари под тази кота.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР