Нагъл кръчмар в къмпинг Черноморец“, скрит зад фирма Сънрайс блу

...
Нагъл кръчмар в къмпинг Черноморец“, скрит зад фирма Сънрайс блу
Коментари Харесай

Narod.bg алармира НАП: Кръчмар изгони топ адвокат и депутат от ресторант в къмпинг „Черноморец“ – поискали касов бон

Нагъл кръчмар в къмпинг „ Черноморец “, прикрит зад компания „ Сънрайс блу лагун “ ООД, изгони политик и топ юрист от плажния ресторант „ Симпъл бийч “, откакто бе махленски, че пести налози, като не издава касови бонове, научи кореспондент на Narod.bg.

 Адв. Иво Лулчев (вляво) и Александър Паунов

По-рано през днешния ден един от най-известните юристи в България Иво Лулчев в компанията на водача на Комунистическата партия и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Александър Паунов решили да хапнат в кръчмата досами плажа в къмпинга.

Първоначално двамата си поръчали кока-кола и тоник, които почтително заплатили, само че получили касов бон единствено за колата на цена 4 лв.. Адв. Лулчев, който е ръководител на Независимото съдружие „ Екогласност “, само че работи още в Комитета за отбрана на потребителите и Центъра за незабавна юридическа помощ, незабавно попитал за какво тоникът е пропуснат?!

 В касовия бон тоникът липсва…

Реклама

Въпросът му не бил почетен с отговор и вместо опрощение двамата били помолени да изоставен заведението. Любопитно е, че и прилежащите барчета също отказали да сервират обяд на двамата, явно предизвестени, че може да имат проблем при нормалното неточно издаване на касовите бонове.

Реакцията на пазарджиклията Иво Лулчев, притежател на наградата „ Про Боно юрист ” за 2020 година, била мигновенна – сезирани са Национална агенция за приходите, Комисията за отбрана на потребителите и Инспекцията по труда, тъй като се оказало, че личният състав е от някогашните руски републики и не е ясно дали девойките и момчетата работят легално.

 На вниманието на Национална агенция за приходите: в плажния ресторант „ Симпъл бийч “ мамят с касовите бонове

Преди време същият наемател от компания „ Сънрайс блу лагун “ сътвори екшън на плажа – десетки туристи, главно чужденци, станаха очевидци на позорен за българския туризъм сценка, разиграла се на паркинга на къмпинг „ Черноморец “.

Камион и частни гардове стопираха достъпа до плажа с претекст, че земята, употребена за паркинг, е частна благосъстоятелност и никой няма право да паркира на нея, както и да употребява частния терен, с цел да слезе до линията.

„ Бяхме известени, че тъкмо пред входа на къмпинга е паркиран камион, а към него има гардове, които стопират достъпа. Дойдохме на място, с цел да проверим какво става. Появи се представител на компанията „ Сънрайс блу лагун “ ООД, който твърдеше, че теренът е тяхна благосъстоятелност и никой няма право да влиза в него.

Това обаче е цялостно безумство, тъй като по този начин се лимитира достъпът до плажа, ние сме наели плажа от страната и нямаме никаква виновност “, сподели пред Флагман.бг Милен Янков, акционер във компанията, наемател на плажната линия на къмпинг „ Черноморец “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР