Надпреварата в групите на Шампионската лига се завръща тази седмица.

...
Надпреварата в групите на Шампионската лига се завръща тази седмица.
Коментари Харесай

Шампионска лига се завръща тази седмица

Надпреварата в групите на Шампионската лига се завръща тази седмица. За почитателите на футбола това значи доста качествени мачове с присъединяване на европейските грандове, както и благоприятни условия за облаги с Bet Index net футболни прогнози.

В мач от група А на шампионата повече от 50 000 фанатизирани почитатели на „ Тюрк Телеком Арена “ ще чакат положително показване от Галатасарай. Турският гранд ще има нелека задача да измъкне нещо от мача против френския първенец Пари Сен Жермен.

Домакините от Галатасарай започнаха отбраната на купата си в турската Суперлига леко нерешително. След 6 изиграни мача истанбулския тим има актив от едвам 9 точки, събрани от 2 победи, 3 равенства и 1 загуба. Изоставането от изненадващия водач Аланияспор е 5 точки. Основният противник Фенербахче обаче също не е изключително безапелационен и има единствено 2 точки повече от Галатасарай. В събота вечер се изигра първия мач сред двата тима. Той приключи без победител и без маркиран гол на „ Тюрк Телеком Арена “. Това беше трето следващо реми за домакините от Галатасарай след 1-1 в гостуването на Малатияспор и още веднъж нулево тъждество в откриващата вечер на Шампионската лига против Брюж в Белгия. На този стадий от сезона главният проблем на Галатасарай се обрисува ниската ефикасност на нападението. Головата разлика на тима в турското състезание е 6-6 за 6 мача. Защитата е много постоянна, само че тя ще бъде подложена на съществено тестване против атомното нахлуване на французите в лицето на Мбапе, Неймар и Ди Мария.

Френският първенец също игра късно вечерта в събота. ПСЖ се наложи мъчно над Бордо като посетител, а единственото попадение означи Неймар в средата на второто полувреме. След 8 изиграни мача първенците са на нормалната си позиция отпред на таблицата във Франция с 18 точки от 6 победи и 2 загуби. Головата разлика на тима е 13-4. Защитата е доста постоянна, а нападението е на път да откри позагубената си форма след сагата към ситуацията на недоволния бразилец Неймар през лятото. Шампионската лига е главен приоритет пред тима за следващ сезон. Немският експерт Томас Тухел сподели, че няма никакво желание да подценява Галатасарай. Той беше оставил Мбапе на пейката против Бордо. Бързоногата звезда обаче въпреки всичко трябваше да влезе и да оказва помощ на съотборниците, и той в действителност го направи. Скоро след влизането си на терена, Мбапе асистира на Неймар за скъпия надвит гол против домакините от Бордо.

Парижани започнаха акцията в групите на Шампионската лига по най-хубавия вероятен метод тази година. В първия си мач те се постановиха изрично над испанския гранд Реал Мадрид с 3-0 на своя стадион, а с 2 попадения се отличи аржентинецът Анхел Ди Мария. Тухел се надява нападателното му трио да бъде също толкоз дейно и в негостоприемната конюнктура на „ Тюрк Телеком Арена “ във вторник. Началният час на мача е 22.00 българско време.

Прогноза: Френският отбор разумно е любимец на букмейкърите, само че коефициентите за тяхна победа са ниски, към 1.30. Над 2.5 гола в мача също се котира н ниски ставки, към 1.60. Това е много рискована алтернатива, като вземем поради стабилната отбрана на турския отбор и евентуалното внимателно начало на срещата и от двата тима. Галатасарай едва ли ще успее да удържи за цялостен мач нападателите на ПСЖ, само че още по-трудно ще успее да вкара гол. „ Двата тима да отбележат – НЕ “ на коефициенти към 1.90 – 1.95 наподобява най-хубавата алтернатива на пазарите преди началото на мача.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР