Надпис върху бюлетината Не на еврото, поставен в горния десен

...
Надпис върху бюлетината Не на еврото, поставен в горния десен
Коментари Харесай

ПОТВЪРДЕНО: Не на еврото върху бюлетината спасява лева

Надпис върху бюлетината " Не на еврото ", подложен в горния десен ъгъл в тъмната стаичка, избавя българския лев освен това по време на парламентарните избори на 2 април. Хитрият ход за парламентарните избори и де факто реализирането посредством него на референдум " за " или " срещу " въвеждането на единната валута се популяризира от часове в обществените мрежи.

Но че ще има своите заслуги за дейностите на властта във връзка с участието ни в Еврозоната, въпреки и отсрочено за 2025 година, потвърдиха пред Lupa.bg от членове на изборната администрация. 

Възможно е при забележителен брой отбелязали " срещу " на идния избор, идващото постоянно държавно управление фактически да се замисли за проверка на скоростните проекти за извършване на заложените критерии по механизма ERM II, което да докара до ново отсрочване на еврото у нас.

Особено на фона на хърватското крушение и нечуваната инфлация след въвеждането на валутата там от 1 януари тази година. 

Бюлетините с маркирания надпис " Не на еврото " ще имат цената на национално допитване с цялата му юридическа стойност, припомнят движимости в изборното законодателство. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР