Шокиращо признание направи майката на д-р Неделя Щонова в най-емоционалната

...
Шокиращо признание направи майката на д-р Неделя Щонова в най-емоционалната
Коментари Харесай

Ще прости ли Неделя Щонова тормоза на майка си?

Шокиращо самопризнание направи майката на доктор Неделя Щонова в най-емоционалната вечер на „ Денсинг старс “. Пред публиката онлайн и строгото журито тя искрено призна, че преди време е тормозила щерка си и смирено изиска амнистия от нея пред цяла България.



„ Прости ми за спартанския живот в детството ти! При всяка неточност те наказвах, не ти позволявах да вървиш на обичания ти балет “, сподели разгорещено старата жена.



Самата Неделя резервира хладнокръвие и не сподели да се сърди за грешките от предишното. Д-р Щонова съобщи, че майка й е била до нея, когато й е било най-тежко.

„ Моята майка е моят смисъл и опора. Копнеех да имам дете, само че Бог не ми го даваше. Страдах над 10 години, назоваха ме бездетна и ме разбиваха на хиляди части. Но майка ми ме поддържаше, караше ме да имам вяра. И чудото стана! “, сподели невроложката във вечерта на любовта в „ Денсинг старс “, в която всички състезатели танцуваха за най-важните хора в живота си. Самата доктор Щонова също посвети хубав и сантиментален танц на майка си.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР