Щерката на Радост Драганова и бившия й мъж Явор Златанов

...
Щерката на Радост Драганова и бившия й мъж Явор Златанов
Коментари Харесай

Ето я внучката на Осемте джуджета“

Щерката на Радост Драганова и някогашния й мъж Явор Златанов е станала същинска хубавица. Младото момиче е към този момент на 17-годишна възраст, само че буди злоба измежду съученичките си с хубостта си. Бела, както я назовават приятелите, очевидно е наследила хубостта от родителката си, която преди време бе измежду най-открояващите се тв лица. Бащата на момичето е 50-годишният Явор Златанов, който стана прочут около следствието „ Осемте джуджета “ на неправителствената организация „ Антикорупционен фонд “ (АКФ) през лятото на 2020 година



„ Уикенд ” се добра до фотоси на Бела, която учи в най-скъпото родно учебно заведение, а след година планува да следва в чужбина. Все още не е ясно към каква компетентност се е насочило момичето, което е много харесвано от младите момчета. Бела обича да се забавлява в известните столични клубове и нощни заведения. Екзотичните екскурзии и марковите облекла също не са й непознати. Изабела към този момент се хвали и с големи букети с цветя, дарове от ухажори, а известната й майка й дава упътвания по какъв начин да отсява претендентите за сърцето й.





Водещата на към този момент несъществуващото предаване „ Мармалад ” не употребява обществени мрежи и настойчиво крие наследничката си от медиите. Тя не желае детето й да е под светлините на прожекторите.



Дядото Илия Златанов

„ Бях доста взискателна майка, само че към този момент съм приемаща и обичаща. Моите показа за благополучие не са тези на щерка ми. Вече ми е задоволително тя да е просто моя щерка. Без значение какво ще направи или няма да направи. Всеки човек има собствен път, детето ми върви решително по своя. Искам да я науча да търси щастието си. Да влага всичко от себе си в нещата, които харесва. Най-вече да знае, че не би трябвало в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай да се отхвърля от фантазиите си ”, споделя в едно от дребното си изявленията някогашната водеща на „ Огледала ”, която обожава единствената си наследница и я брани като майка орлица.



Татко Явор

Радост Драганова и някогашният й мъж Явор Златанов се разведоха преди 15 години след жесток и пъстър със срамни детайлности за изневери и далавери бракоразвод. Повод за раздялата им стана следствие на частни детективи, наети от Златанов, които снимаха тв водещата да кръшка на мъжа си с продуцента Ники Николов. В разгара на драмата Радост Драганова се ожали, че се опасява за живота си, и дори се движеше известно време с защита. Впоследствие пристрастеностите се поуспокоиха и двамата някогашни съпрузи реализираха сделка за общото си дете. Изабела е отглеждана от майка си, само че татко й има право да я вижда всяка седмица, а всяко лято я води за по един месец на отмора през август. В свое изявление Драганова съобщи, че бащата не се интересува от Бела и тя съвсем не поддържа връзка с родителя си.

Групата сдружения „ Изамет “ – най-големият производител на асансьори в България с годишен оборот от над 20 милиона лв., се управлява взаимно от татко и наследник Златанови – Илия и Явор. През 2017 година сред двамата поражда юридически спор за активите на сдруженията и ръководството на бизнеса, прераснал и в фамилно опълчване, при което против Илия застават синът му, щерка му Пролетина и брачната половинка му Юлия.

Още през 2017 година Илия Златанов подава сигнали против сина си и другите фамилни съперници за голям брой закононарушения като насила, изнудване, присвоявания, документни и данъчни закононарушения и прочие, по които стартират инспекции и досъдебни производства, само че те не водят до съответни дейности по наказателно гонене против въпросните лица.

На 25 юни 2019 година Явор Златанов влиза в завода на „ Изамет “ в Дупница с частен правосъден реализатор и полиция, представяйки документи, че активите са трансферирани на ново сдружение – „ К Корекшън “. Тогава негов комшия му споделя, че ще го запознае с човек, който взима скъпо, само че може да му помогне. На 27 юни Илия Златанов се среща в прословутия ресторант „ Осемте джуджета “ с прословутия Петьо Петров - Еврото. Бизнесменът описа преди 3 години, че вместо да окажат помощ, Петров и кръгът към него са присвоили компанията, парите и злато за над 4 млн. лв. на фамилията.



Радост с някогашния си мъж

Синът му Явор пък описа, че е бил задържан и изнуден да се подпише, че се съгласява с увеличение на капитала на сдружението, приема за съучастник във компанията близкия до Петьо Петров Кристиян Христов, а двамата с Илия Златанов към този момент няма да са шефове на „ Изамет “ за сметка още веднъж на Христов. Подписването е станало в болница „ Лозенец “, където Явор Златанов е откаран от ареста, с цел да му бъде осъществена незабавна хемодиализа, и подписал под опасност за живота му.

През 2021 година Явор Златанов е завел негативни установителни искове в Софийски градски съд, с които желае решенията на Общото заседание за влизането в нея на Христов да бъдат признати за невзети. Тъй като татко и наследник Златанови спорят настрана за „ Изамет “, Илия Златанов е завел идентични искове в Софийски градски съд още през 2020 година По тях обаче и градският, и апелативният съд одобриха, че не е потвърдил, че също е работил под опасност, с цел да подпише измененията във компанията. Делото сега е във Върховния касационен съд, който го е насрочил за март 2024 година Докато татко и наследник спорят за бизнес и парцели, внучката им пораства и хубавее.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР