Емануела извади на показ чисто новите си силиконови гърди. Фолк

...
Емануела извади на показ чисто новите си силиконови гърди. Фолк
Коментари Харесай

Горещо в Lupa.bg: Емануела избухна с гигантски цици, напраска си по 1450 кубика силикон

Емануела извади на показ чисто новите си силиконови гърди. Фолк звездата е възобновила имплантите си неотдавна и в този момент бюста й е в действителност великански!

За една от най-скандалните певици в чалгата това е трети чифт импланти, които си слага през живота си след интервенция. С всеки идващ бюст Емануела евентуално търси освен по-добро качество, само че и по-големи размери. Този път тя е надула пазвата си с внушителните 1450 кубика силикон, което автоматизирано я трансформира в най-надарената откъм цици изпълнителка. Когато човек е наоколо до нея, има възприятието, че бомбите на певицата всеки момент ще експлоадират.



Изпълнителката обилно разхожда новите си гърди по време на присъединяване в чалготека в Студентски град в столицата преди дни. Тя съзнателно залага на рокля, която едва-едва прикрива бюста й, и почерпените почитатели с ненаситност се любуват на горните интимни елементи от тялото й. Дрехата мъчно удържа напъна на изкуствените бомби, които аха да раздерат роклята и да стане още по-горещо в нощното заведение.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР