Лили Иванова е на само естрадна прима, но и истинска

...
Лили Иванова е на само естрадна прима, но и истинска
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Лили Иванова с тениска за 2 бона

Лили Иванова е на единствено естрадна прима, само че и същинска фешън икона. Кубратската легенда постоянно залага на най-скъпите марки, като преди дни се издокара с тениска на стилната марка " Баленсиага ", която струва $860 или 1545 лв., видя Lupa.bg. Лили се е спряла на бял цвят от одеждата с накъсани елементи.

Изпълнителката на " Детелини " очевидно не е от звездите, които се отхвърлиха от стилната марка след садо-мазо абсурда с деца, в който се забърка „ Баленсиага “ преди две години.

Припомняме, че Коледната акция на марката за 2022 година донесе тъкмо противоположното на празнично въодушевление, тъй като на нея бяха снимани деца, които държат садо-мазо мечета. Скандалът обхвана две разнообразни фотосесии, само че заради една и съща причина – сексуализирането на деца и половото принуждение над деца.



Скандалът с " Баленсиага "

В една от рекламите децата модели държат плюшени мечета, които са облечени с кожени садо-мазо аксесоари, а в другата – фотосесия на актрисите Никол Кидман и Изабел Юпер – за фон са употребявани документи от правосъдно дело за детско порно. На част от фотосите децата са заобиколени от празни винени чаши. След абсурда доста международни звезди се отхвърлиха от марката, само че не и Лили, която потегля на следващата си обиколка.



Днес стартира турнето на Лили Иванова, което минава през 19 града, стартира довечера от Благоевград. Концертът е от 20:00 часа в благоевградската зала „ Скаптопара “.



На сцената ще бъдат музикантите от LI Orchestra – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали, сподели пред Българска телеграфна агенция асистентът на примата на българската сцена Николай Недеков. Целият екип е зареден с сила да си свърши работата както би трябвало и публиката да остане удовлетворена от нас, уточни той.

Публиката в Благоевград ще види и чуе Лили Иванова онлайн за трети път в границите на година и половина, след концертите през октомври 2022 година и май 2023 г. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР