Скъпите коли в семейство Стораро явно са на почит, а

...
Скъпите коли в семейство Стораро явно са на почит, а
Коментари Харесай

След като рлазцепи Алрена София: Тони Стораро яхна лъскаво Ферари

Скъпите коли в семейство Стораро очевидно са на респект, а потвържденията за това валят едно след друго, най-често от дребния наследник на фолк легендата - Емрах. Този път обаче, не той се хвали с ново возило, а именития му татко!

Преди часове Тони Стораро качи любопитни сторита, от които излиза наяве, че към този момент е горделив притежател на ултра съвременно и скъпо " Ферари " в смъртоносен блестящо жълт цвят, с който няма метод да остане неусетен, откъдето и да мине.

Инстаграм

Справка демонстрира, че цената на сходни модели е съвсем като на музейни експонати - най-евтиният базов модел доближава съвсем 200 000 евро, а този на Тони Стораро сме сигурни, че е с всевъзможни екстри.



За разлика от синовете си Емрах и Фики обаче, Тони Стораро към този момент наподобява по-стабилен водач, макар че при съществуване на кола с такива механически благоприятни условия, рискът да се увлече със скоростта става все по-сериозен. Дали ще се подлъже обаче, времето ще покаже.

За разлика от баща си, Емрах Стораро никак не е от тези, които се преценяват изключително с разпоредбите за придвижване, а постоянно е хващан да кара с брутално висока скорост - от порядъка на над 150-180 км./час. Миналата година пък, то подвигна безумните 300 км./ час на автомагистрала " Тракия "

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР