Бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова изненада всички с блестяща

...
Бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова изненада всички с блестяща
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Пипнала ли се е Фандъкова?

Бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова изненада всички с блестяща визия в тв ефира. Като свеж кандидат-депутат на ГЕРБ, тогавашната градоначалничка се появи в тв ефира с впечатляваща визия, на каквато могат да завидят по-младите й съпартийки, откри кореспондент на Lupa.bg.

Фандъкова впечатли с идеална кожа, топ макиаж и стилна прическа, явно дело на майстор-стилист. Общото усещане е, че екскметицата безусловно е свалила 10 години. Като добавка, някогашната градоначалничка излъчва положително въодушевление и сила, които бе изгубила като съществена фигура в локалната власт.   

" Изглежда необикновено, очевидно след толкоз години в центрофугата на политиката е съумяла да откри време и за себе си, да си разреши отмора, с цел да наподобява напълно друго. ", разясниха симпатизанти на ГЕРБ. 

Други обаче допуснаха, че Фандъкова се е подложила на професионални грижи за кожата и косата си и е предходна най-малкото през процедури последно потомство, с цел да наподобява по този метод. Добре осведомени с навиците й обаче са безапелационни пред Lupa.bg, че нежното острие на ГЕРБ не е обожател на пластичната хирургия и не би се подложила на съществени интервенции.

" Определено няма ботокс или хиалурон, лицето й си има дребните бръчици и не е подпухнало като при типичното запълване. Вероятно е предходна през лазерна и подмладяваща лека терапия, само че това към този момент го прави всяка втора жена в София ", считат други кандидат-депутатки.       

В последните години от кметуването си, подложена на непрекъснати рецензии и офанзиви за София, поправки на ремонтите и така нататък, Фандъкова бе изгубила усмивката и силата си, изглеждаше изтощена, унищожена и без въодушевление. Екскметицата като че ли нямаше предпочитание да се облича елегантно и да носи костюми и токчета и непрекъснато се обличаше в дънки и яке, избягваше и прическите.

Бившата кметица пребори и тежко заболяване, което лиши от свежия й тип след дългото лекуване. При появяването си в тв ефира, обаче, екскметицата изглеждаше като добре поддържана жена в съвършена форма.  

       
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР