Надарена и оскъдно облечена фенка обра точките на стадион “Газпром

...
Надарена и оскъдно облечена фенка обра точките на стадион “Газпром
Коментари Харесай

Разголена фенка стана хит на Евро 2021

Надарена и нищожно облечена фенка обра точките на стадион “Газпром Арена ” в Санкт Петербург нощес, откакто нахлу на терена и прекъсна за няколко минути дуела от група В на Евро 2020 сред Финландия и Белгия.

Младата жена бе облечена с компактно прилепнало боди, на което имаше надпис WTF Coin, което е конкурентна криптовалута на Биткойн.

Играчите стояха и гледаха по какъв начин тя прескача оградата и преодолява защитата, с цел да стигне съвсем доникъде на терена в опит да разпространява цифровата валута.

В последна сметка чиновниците по сигурността настигнаха дамата, а телевизионните камери прекъснаха. Това обаче ядоса почитателите, които недоволстваха от двойните стандарти, откакто телевизионните оператори демонстрираха инидента с Кристиан Ериксен по-рано в шампионата.

Подобни нападения не са рядко събитие, откакто по време на финала в Шампионската лига сред Реал Мадрид и Ливърпул през 2019-та друга необуздана госпожица прекъсна конфликта за трофея. Тогава фотосите на Кинси Волански обиколиха тогава целия свят, а профилът й в “Инстаграм ” се снабди за нула време с 2 милиона почитатели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР