Надали някой би сметнал херцозите на Съсекс за бедни, имайки

...
Надали някой би сметнал херцозите на Съсекс за бедни, имайки
Коментари Харесай

Кралски биограф: Хари и Меган са бедни по стандартите на Холивуд

Надали някой би сметнал херцозите на Съсекс за небогати, имайки поради, че салдото по банковата им сметка наброява 60 милиона щатски $... И въпреки всичко кралският биограф и някогашен основен редактор на списание " Vanity Fair " Тина Браун е на мнение, че непринудено напусналите английския кралски двор съпрузи са точно такива, или най-малко по стандартите на Холивуд, предава в. " Telegrapgh ".

Журналистката, написала биографичната книга за майката на принц Хари - " Хрониките на Даяна ", разяснява новината, че двойката си търси ново жилище в Калифорния, в което да се реалокира. Според редица медии неотдавна Меган Маркъл била на няколко огледа, разглеждайки недвижими парцели в първокласната затворена общественост Hope Ranch в Санта Барбара, намираща се единствено на няколко благи от сегашния им дом в Монтесито.

" В един миг може да се окаже, че тя търси освен това от къща. Все отново Илон Мъск към момента е свободен. Това е всичко, което желая да кажа ", пошегува се Браун, намеквайки, че не е изключено тогавашната актриса да направи рокада в персонален проект, заменяйки аристократа, останал без замък, с бизнес магната, притежаващ величествен дворец.

Изказването ѝ обаче напълно не завърши с тези думи, защото по-късно тя взе под прицел имението, което синът на крал Чарлз Трети и половинката му населяват все още.



" Не е доста прелестно да си звезда, която не разполага с задоволително пари. Сградата за 14 милиона $, под чийто покрив живеят в този момент, е скромна вила спрямо тези, които имат съседите им в Монтесито ", означи тя.

Браун, която е заемала поста на основен редактор на издания като " Tatler " и " New Yorker ", е разговаряла с доста хора, тясно свързани с английската кралска фамилия, до момента в който е подготвяла последната си книга " Дворцовите документи ". Вследствие на наученото от тях, тя е на мнение, че идната биография на Хари, която той сега написа, в никакъв случай няма да види бял свят.

" Той се намира в в действителност мъчно състояние, тъй като е финализирал договорката и към този момент е взел част от парите за записките си, в които е заречен да опише какъв брой ужасяващ е бил живота му като кралска персона, само че в този момент е увереността му, че би трябвало да ги разгласява, е съществено разтърсена. Идеята, че в случай че го стори, няма връщане обратно, го изтезава. Времето несъмнено го притиска, само че мисля, че не е изключено крал Чарлз да подписа договорка с издателството, връщайки им платения задатък, с цел да спре може синът му да спре да написа ", уверена е тя.

Като един от последните хора, видели принцеса Даяна малко преди гибелта ѝ, обядвайки с нея в Ню Йорк през лятото на 1997 година, Тина счита, че в случай че през днешния ден тя бе жива, щеше да посъветва сина си да се върне при своето семейство.

" Даяна беше доста прагматична. Мисля, че тя би му споделила: " Това няма да докара до на никое място. Трябва да сключиш договорка и да намериш метод да се върнеш назад ", уверена е тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР